Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 6 – Episodi 6

Toni kërkon udhëzime nga jashtë për të zgjidhur një problem lokal,dhe vendos se nëse një njeri i lartë meriton një shans tjetër.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *