Seria mbrapaSeria e rradhës

The Sopranos Sezoni 6 – Episodi 7

Christopher dhe Carmine udhëtojnë për në Hollywood për të hedhur hapin tjetër në bërjen e filmit të tyre, por shpejt kuptojnë se janë jashtë pritjeve të tyre. Artie grindet me Benny pasi restoranti i tij bie pre e një prej mashtrimeve të Tonit.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *