Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 1 – Episodi 3

Pasi diçka po përndjek anijet, kapitenët debatojnë mbi opsionet e tyre, duke testuar besnikërinë e tyre ndaj njëri-tjetrit përkundër detyrës së tyre dhe ekuipazheve të tyre.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *