Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 1 – Episodi 4

Një sulm dinak ndaj anijeve dëshmon se njerëzit nuk po luftojnë me një ari të zakonshëm dhe se kultura Inuit e rajonit mund të mbajë një çelës për mbijetesën e tyre.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *