Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 1 – Episodi 7

Ndërsa burrat bëjnë përpjekje të reja për të gjetur shpëtim, një seri ngjarjesh tronditëse nënvizon se sa e pambrojtur dhe e ekspozuar është bërë situata e tyre.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *