Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 1 – Episodi 8

Vdekjet në rrethana misterioze krijojnë paranojë në mesin e burrave, dhe disa nga ekuipazhi mund të konsiderojnë kryengritjen.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *