Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 1 – Episodi 9

Shpresa vjen në forma të çuditshme dhe pyetja se çfarë janë të gatshëm të bëjnë burrat për të mbijetuar fillon të zgjidhet në të dy mënyrat fisnike dhe të tmerrshme.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *