Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 2 – Episodi 1

Në 1941, Chester Nakayama e gjen veten të kapur midis lagjes së tij izoluese Japoneze Amerikane në Terminal Island, California, dhe jetës së tij aktuale si një djalë krejt amerikan. Kur rrethanat ekstreme e shtyjnë komunitetin dhe jetën personale në prag, Chester duhet të ndeshet me atë lloj njeriu që dëshiron të jetë, të gjitha ndërsa dikush e shikon nga afër.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *