Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 2 – Episodi 2

Pas Pearl Harbor, Njerëzit në Terminal janë dëbuar nga shtëpitë e tyre dhe duhet të gjejnë strehë diku tjetër. Ndërsa Henry, i ndarë nga familja e tij, përballet me padrejtësi nga qeveria, Chester përfshihet në një kërkim paranojak për përgjigje.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *