Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 2 – Episodi 6

Një histori e së kaluarës hedh dritë mbi të keqen që mund të godasë njerëzit eTerminalit. Chester kthehet në shtëpi tek familja e tij; Henry dhe Asako janë përballur me një vendim të vështirë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *