Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 2 – Episodi 7

Nakayamas janë copëtuar; Chester kërkon për personin që ai beson se mund të ndihmojë, me çdo mjet të nevojshëm; një shpërthim në komunitet e detyron Amy-n të veprojë, megjithëse është kapur midis duke bërë atë që i është thënë dhe duke bërë atë që është e drejtë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *