Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 2 – Episodi 8

Chester dhe Luz kanë arritur një pikë kthese në marrëdhëniet e tyre; Amy duhet t’i marrë gjërat në duart e saj ndërsa është torturuar nga një nemesion i fuqishëm; Chester takon një djalë i cili i jep atij disa përgjigje.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *