Seria mbrapaSeria e rradhës

The Terror Sezoni 2 – Episodi 9

Njerëzit e Terminalit kthehen në shtëpi dhe zbulojnë se gjërat kanë ndryshuar që kur u larguan; Nakayamas, ende të tensionuar nga dhimbja që i kanë shkaktuar njëri-tjetrit, duhet të bashkohen për të luftuar frymën që kërcënon të ardhmen e tyre.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *