Seria mbrapaSeria e rradhës

Time of secrets, Time of Love Sezoni 1 – Episodi 5

Pushimet e fundit të Marcel Pagnolit tek kodrat e tij të preferuara Provence janë sa të lezetshme aq edhe sfiduese. Ishin fillimet e viteve të adoleshencës dhe ai dashurohet për herë të parë si edhe fillon të zbulojë të gjitha sekretet që fshehin të rriturit përreth tij.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *