Seria e rradhës

Tom Clancy’s Jack Ryan Sezoni 1 – Episodi 1

Analisti i CIA -s Xhek Rajan zbulon një seri transaksionesh të dyshimta që e çojnë atë dhe shefin e tij Xhejms Gririn, nga tavolinat e tyre në
fushë, në gjetje të një force të re që kërcënon botën. Hanin fillon të dyshojë për punët e burrit të saj pasi ai sjell një të huaj misterioz në shtëpinë e tyre.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *