Seria mbrapaSeria e rradhës

Tom Clancy’s Jack Ryan Sezoni 1 – Episodi 2

Xheku dhe Griri deshifrojnë një pjesë të re inteligjencës së huaj që i çon ata në Paris dhe një hap më pranë Sulejmanit të pakapshëm. Burri i Haninës kthehet në shtëpi me forca të ripërtërira për misionin e tij sekret, duke e lënë atë të pasigurt për të ardhmen e familjes së tyre.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *