Seria mbrapaSeria e rradhës

Tom Clancy’s Jack Ryan Sezoni 1 – Episodi 3

Piloti i droneve Viktor lufton me përgjegjësinë e madhe që lidhet me punën e tij. Xheku dhe Griri bashkohen me oficerët e Inteligjencës Franceze në një mision për të gjetur vëllanë e Sulejmanit. Hanin detyrohet të marrë një vendim të rrezikshëm për hir të fëmijëve të saj.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *