Seria mbrapaSeria e rradhës

Tom Clancy’s Jack Ryan Sezoni 1 – Episodi 5

Pas sulmit të tmerrshëm të kishës në Paris, Xheku dhe Griri zbulojnë një strategji më të thellë prapa veprimeve të Sulejmanit, duke e detyruar kështu Xhekun të sugjerojë një kurth të pazakontë për të. Hanina përballet me sfida të reja drejt kërkimit të lirisë për të dhe vajzat e saja.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *