Seria mbrapaSeria e rradhës

Tom Clancy’s Jack Ryan Sezoni 1 – Episodi 6

Kodi moral i Xhekut vihet në provë kur ai dhe Griri përdorin një kriminel turk për t’i ndihmuar ata të gjejnë një objektiv me vlerë të lartë i cili mund të jetë në gjendje t’i çojë tek Sulejmani. Hanin përpiqet të shmangë ndjekësit e saj dhe t’i mbajë vajzat e saj të sigurta. Keti heton një shpërthim të një forme virusale të Ebolës që mund të tregojë diçka më ogurzezë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *