Seria mbrapaSeria e rradhës

Tom Clancy’s Jack Ryan Sezoni 2 – Episodi 2

Xhek -ut i jepet leja nga senatori Chapin për të qëndruar në Venezuelë. Presidenti Reyes mohon përfshirjen në ngjarjet që po e mbajnë Jack në vend. Ndërkohë, Jack dhe Harry bashkohen për të ndjekur një drejtim që mund të krijojë mosmarrëveshje brenda radhëve.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *