Seria mbrapaSeria e rradhës

Watchmen Sezoni 1 – Episodi 3

Pas një vizite nga senatori, agjenti i FBI Laurie Blake shkon në Tulsa për të marrë përsipër hetimin e fundit mbi vrasjen, Zoti i Manor merr një letër të me kritika të ashpëra dhe përgjigjet në përputhje me rrethanat.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *