Seria mbrapaSeria e rradhës

Watchmen Sezoni 1 – Episodi 7

Hetuesja Anxhela ka kaluar në overdozë me pilulat e “Nostalgjise” së gjyshit të saj dhe sheh çdo kujtim të së shkuarës së tij. Agjentja Blejk kupton se kush është doktor Manhatan. A do të përpiqet ajo ta shpëtojë atë nga KAvalriteti i Shtatë?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *