Seria mbrapaSeria e rradhës

Watchmen Sezoni 1 – Episodi 8

Xhon është doktori Manhatan dhe Kavalriteti i Shtatë pasi e ka zbuluar këtë identitetë kërkon që ta vrasë. Anxhela zbulon se është ajo që e ka shtyrë gjyshin e saj të vrasë Xhud Krofordin.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *