Escape from Alcatraz

Kjo është historia e Alkatrazit, burgut më me famë në vitet 60, ku dërgoheshin kriminelët më të rrezikshëm, dhe ku shpresa për t’u larguar nga aty ishte zero. Frank Morris, një burgosur i ri do të ishte njeriu që ndryshoi rrjedhën e këtij burgu një-herë e përgjithmonë.

Zhanri: AksionBiografiKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 112 min

Realizimi:

IMDb: 7.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *