Escape Room (2019)

Gjashtë të panjohur e gjejnë veten në një labirint dhomash misterioze dhe vdekjeprurëse. Për të mbijetuar duhet të përdorin aftësitë e tyre, që të jenë fitues edhe të çmimit prej 10 mijë dollarësh.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *