PRISNI 7 SEKONDA

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Dy këngëtarë të një qyteti të vogël të Islandës janë në ndjekje të ëndrrës së tyre për të qenë pjesë e Eurovizionit. Gjatë rrugëtimit, plot sfida, ngatërresa dhe keqkuptime vendosin në provë lidhjen mes tyre.

Koha: 123 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *