Excision (2012)

Një vajzë me probleme mendore dhe me një dëshirë të madhe për mjekësinë, shkon në ekstremitete për të marrë aprovimin e nënës së saj.

Koha: 81 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *