PRISNI 7 SEKONDA

Face/Off

Për të nxjerr në pah një komplot grabitje, një agjent i FBI i nënshtrohet një operacioni, i cili përballet me identitetin dhe pamje fizike të një terroristi të pamëshirshëm.

Koha: 138 min

Serveri Gjuha Kualiteti Linku

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *