Fading Gigolo (2013)

Fioravante vendos të bëhet Don Zhuan profesionist që të fitojë para për të ndihmuar mikun e tij të varfër, Murrein. Me Murrein që sillet si “menaxheri” i tij, dyshja, shumë shpejt e gjen veten të përfshirë në rrymën e dashurisë dhe parasë.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *