Falcon Rising (2014)

Çapman, një ish-marins, pasi i rrahin motrën për vdekje në një nga lagjet e varfëra të Brazilit, ai do të kërkojë autorët e kësaj ngjarjeje dhe do të zbuloj disa fakte tronditëse.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *