Fast & Furious 5 A.K.A Fast Five (2011)

Toreto dhe ekuipazhi i tij e gje­jnë akoma po ndiqen nga shteti. Ata do gjenden mes dy rrugëve të ndryshme, mes një bossi droge të pamëshir­shëm dhe një agjenti të pamposhtur…

Koha: 130 min