Fast & Furious 5 A.K.A Fast Five

Toreto dhe ekuipazhi i tij e gje­jnë akoma po ndiqen nga shteti. Ata do gjenden mes dy rrugëve të ndryshme, mes një bossi droge të pamëshir­shëm dhe një agjenti të pamposhtur…

Koha: 130 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *