Fast & Furious 6

Hobsi mbledh Brajanin dhe Dom-in në ekipin e tij për të mposhtur një kapo i cili drejton një organizatë shoferësh mercenarë nga 12 vende të ndryshme.

Koha: 130 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *