Fast & Furious 9 (2021) a.k.a F9 The Fast Saga

Cipher rekruton në ekipin e saj vëllaun e vogël të Dom në mënyrë që të hakmerret ndaj Dom dhe ekipit të tij.

Koha: 143 min