Fatal Affair (2020)

Eli përpiqet të rregullojë martesën me burrin e saj, Markusin. Pas një takimi me një mik të vjetër, Davidin ajo zbulon se Davidi është më i keq dhe i rrezikshëm nga sa e njifte ajo.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *