Fatima (2020)

Tre barinj të rinj në provincën Fatima, Portugali, raportojnë vizione të Virgjëreshës Shën Marisë, duke frymëzuar besimtarë dhe zyrtarë të zemëruar të Kishës dhe qeverisë, të cilët përpiqen t’i detyrojnë ata me forcë që të heqin dorë nga historia e tyre…

Koha: 113 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *