PRISNI 7 SEKONDA

Fight Club

Një punonjës zyre, i cili vuan nga pagjumësia, kërkon një mënyrë për të ndryshuar jetën e tij. Ai takohet me një prodhues sapuni të djallëzuar dhe të dy formojnë një klub për ndeshje ilegale e cila zhvillohet më pas në diçka më tepër…

Koha: 139 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *