Fighting (2009)

Djaloshi nga qyteza Shon Mekartur ka ardhur në qytetin e Nju Jorkut pa asgjë. Mezi fiton bukën e gojës duke shitur mallra falso nëpër rrugë, por fati i tij ndryshon kur takon falsifikuesin Harvi Borden. Kur menaxheri i Shonit, Harvi, e prezanton me botën e dyluftimit të rrugës, thuajse brenda natës ai kthehet në një yll të boksit duke mundur boksierë profesionistë dhe kampionë të arteve marciale në një sërë ndeshjesh tensionuese. Tani ai përballet me ndeshjen më të fortë të jetës së tij…

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *