+18
FULL HD 28 Hotel Rooms (2012) +18 2012 5.8
28 Hotel Rooms (2012) +18
28 Hotel Rooms (2012) +18

28 Hotel Rooms (2012) +18

+18 Dramë Romancë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
28 Hotel Rooms (2012) +18
FULL HD
IMDb: 5.8
82 min

Një shkrimtar dhe një llogaritare takohen teksa janë rrugës për në punë, megjithëse të dy janë në fillimin e një lidhjeje, qëndrimi i tyre në hotel për një natë do…

Country:
FULL HD Mo (2019) +18 a.k.a Indecency 2019 6.1
Mo (2019) +18 a.k.a Indecency
Mo (2019) +18 a.k.a Indecency

Mo (2019) +18 a.k.a Indecency

+18 Dramë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Mo (2019) +18 a.k.a Indecency
FULL HD
IMDb: 6.1
76 min

Pasi kapen duke kopjuar në provimin e tyre final, dy studente të reja bëhen pre e sjellejeve seksuale të profesorit të tyre.

Country:
Genre: +18, Dramë
Malena (2000)
HD
IMDb: 7.5
108 min

Një zonjushë e re provokon ndjenja seksuale tek një grup adoleshentësh…

Country: , ,
HD The Dark Sea (2006) 2006 4.6
The Dark Sea (2006)
The Dark Sea (2006)

The Dark Sea (2006)

+18 Dramë Romancë  2006 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
The Dark Sea (2006)
HD
IMDb: 4.6
83 min

Pasi po heton vdekjen e një vajze shoqëruese, një inspektor policie gjen veten e tij duke eksploruar anën e zjarrtë dhe misterioze të jetës së natës në Romë. Ky hetim…

Country: ,
365 Days (2020) +18
FULL HD
IMDb: 3.3
114 min

Pasi rrëmben vajzën e ëndrrave të tij, Masimo një gangster i mafjes së madhe Siçiliane i jep asaj 365 ditë kohë që ajo të dashurohet me të, dhe nëse nuk…

Country:
HD The Sentimentalists (2014) +18 2014 6.3
The Sentimentalists (2014) +18
The Sentimentalists (2014) +18

The Sentimentalists (2014) +18

+18 Krim  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
The Sentimentalists (2014) +18
HD
IMDb: 6.3
134 min

Dy të rinj punojnë për Mjeshtrin, një fajdexhi dhe tregtar i paligjshëm i sendeve antike me vlerë. Të dy ata bëjnë punën e ndyrë, por gabimi i tyre më fatal…

Genre: +18, Krim
FULL HD Uranya (2006) +18 2006 6.6
Uranya (2006) +18
Uranya (2006) +18

Uranya (2006) +18

+18 Komedi  2006 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Uranya (2006) +18
FULL HD
IMDb: 6.6
100 min

Është viti 1969, në një fshat veror grek, pesë adoleshentë janë të etur të zbulojnë dashurinë, si dhe ndryshimin e botës rreth tyre. Fëmijët bëjnë një betim të përbashkët: të…

Country: ,
Genre: +18, Komedi
HD Love (2015) 2015 6.1
Love (2015)
Love (2015)

Love (2015)

+18 Dramë Romancë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Love (2015)
HD
IMDb: 6.1
135 min

Mërfi është një amerikan që jeton në Paris i cili përfshihet në një marrëdhënie emocionalisht dhe seksualisht të ndezur me një vajzë të paqëndrueshme, Elektrën. Të pavetëdijshmë se si do…

Country: ,