PRISNI 7 SEKONDA

Final Girl

Një burrë mëson një vajzë se si ajo të kthehet në një armë vdekjeprurëse. Kur ajo mbush 18 vjeç, pikas një grup adoleshentësh që vrasin femra dhe këtu nis sezoni i gjuetisë.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *