Fireball

Tai, një i ri arrestuar, lirohet në sajë të ndihmës së vëllait të tij binjak Tan. Pasi u lirua, ai e gjen Tan në komë me dëmtime të rënda. E dashura e Tan, Pang, i tregon Tait se vëllai i tij u përfshi në disa punë të rrezikshme për të mbledhur para që ta lirojë atë. Tai ndjehet fajtor për problemet dhe telashet që i solli vëllait të tij. Ai pastaj zbulon se çfarë i ka ndodhur Tanit, dhe për tu hakmarrë detyrohet të luajë basketboll të paligjshëm dhe bashkohet me ekipin “Fireball” që e ka Hia Den. Me qëllim që të zbulojë të vërtetën, Tai rrezikon edhe jetën e tij.

Zhanri: AksionAventurëSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 94 min

Realizimi:

IMDb: 5.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *