First Blood (1982)

Ish Berreta Jeshile Xhon Rambo përndiqet nëpër male i rrethuar në një qytezë të vogël nga një sherif miroz dhe vartësit e tij, duke e detyruar Rambon të mbijetojë duke përdorur aftësitë e tij luftuese…

Koha: 93 min