First Love (2019)

Një natë në Tokio, një boksier i ri dhe një prostitutë ngatërrohen në një komplot droge, që përfshin krim të organizuar, policë të korruptuar dhe vrasje.

Koha: 108 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *