Fist of Legend (1994)

Çen Zen (Jet Li) është një student kinez i cili ka shkuar në Kioto të Japonisë për të studiuar. Dhe kur Chen (Li) zbulon se mësuesi i tij i dashur dhe i shenjtë është vrarë, ai betohet për t’u hakmarrë për vdekjen e tij! Pastaj, me një përkushtim të palëkundur për hakmarrje, Chen vë çdo gjë në linjë për të zgjidhur rezultatin! Ky film është frymëzuar nga New York Times dhe filmit klasik (Fist Of Fury) të luajtur nga Bruce Le. Ky film ka skena të pabesueshme dhe adrenalin të pandalshme!

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *