Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006)

Më në fund vjen momenti i betejës përfundimtare mes Kenshiros dhe Raoh. Të dy do të përballen me të shkuarën dhe do të kuptojnë sa e madhe është fuqia e dashurisë dhe trishtimit.

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *