PRISNI 7 SEKONDA

Flubber

Profesori Phillip Brainard, një profesor gjeni, i cili punon me ndihmësin e tij Weebo, duke u përpjekur të krijojë një substancë që do jetë një burim i ri energjie dhe që do të shpëtojë Kolegjin Medfield, ku e dashura e tij Sara ka rolin e presidentes. Ai i ka munguar në dasmën e tij dy herë, dhe pasditen e dasmës së tij të tretë, Profesor Brainard krijon substancën, e cila lejon që objektet të fluturojnë në ajër.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *