PRISNI 7 SEKONDA

Footloose

Adoleshenti i ardhur nga qyteti, Ren Makormak, zhvendoset në një rrethinë të vogël ku muzika dhe rrok dhe kërcimi janë të ndaluara, por shpirti i tij rebel e tund mirë popullsinë e atij vendi.

Koha: 113 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *