For Love or Money (2019)

Jeta e Markut është e përkryer. Së shpejti do të bëhet multimilioner dhe do të martohet me gruan e ëndrrave të tij Konin, por ajo është thjesht zhvatëse. A do të arrijë ai ta kuptojë në kohë që ajo e do vetëm për para?

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *