PRISNI 7 SEKONDA

Ford v Ferrari

Një film rreth rivalitetit për makinën më të mirë sportive të viteve 1996. Gjithcka është në dorë të dizenjuesit të makinave Karol Shelbi dhe pilotit Ken Majëlls që të dalin të parët në garën 24 orëshe të Le Mansit, dhe të tregojnë se cila është makina më e mirë.

Koha: 152 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *