PRISNI 7 SEKONDA

Frank

Xhoni, një djalosh që dëshiron të bëhet muzikant, zbulon se ka marrë përsipër më shumë nga ç’mund të përballojë kur bashkohet me një bandë të çuditshme muzike Pop, të drejtuar nga misteriozi dhe enigmatiku Frenk.

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *